Ons kantoor in Amsterdam heeft een nieuw uiterlijk!

28 apr. 2021

Ons kantoor in Amsterdam heeft een nieuw uiterlijk!1

Het prachtige pand aan de Herengracht 105-107 is de afgelopen tijd verbouwd en het resultaat mag er wezen! Een prachtige entree en authentieke details, een kantoor om je th2uis te voelen.

Het leuke nieuws?

Er is een plekje vrij voor een Senior consultant werving & selectie & detachering die toe is aan een volgende stap. Geef jij graag sturing aan een team van junior consultants? Haal je daarnaast ook energie uit de perfecte match voor opdrachtgever en kandidaat? Nieuwsgierig? Wij maken graag kennis met je! En wie weet zit jij straks op dit prachtige kantoor.

 

Lees de volledige vacature hier.
p.roorda@headhuntersteam.nl / 050-5268884

 

foto

Voor een leuke opdracht in de accountancy moet je bij Nico zijn. Via Nico van Headhuntersteam Zwolle heb ik inmiddels al een aantal mooie opdrachten verkregen. Nico verdiept zich in je als persoon en weet hierdoor de juiste opdrachten aan te bevelen. Mijn huidige opdracht, die ik met plezier vervul, heb ik ook via Nico verkregen en is een goede match. Het is een fijne samenwerking met het Headhuntersteam en verwachtingen worden waargemaakt. Ik ben tevreden en mocht ik in de toekomst weer op zoek zijn naar een nieuwe opdracht dan weet ik waar ik moet zijn.

Ernst Troost